
М’ясні тефтелі з овочами та рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш асорті
400г
Цибуля
1шт
Спеція Суміш перців
на смак
Сіль Єгипет
на смак
Рататуй Auchan 750г
1банка
Рис пропарений
2пакети
Сир Auchan Парміджано Реджано 32% 80г
60г
Етапи приготування
01
Сформувати тефтелі - цибулю почистити та порізати якомога дрібніше, в мисці поєднати фарш, лук та спеції, гарно перемішати та відбити.
02
Вологими руками сформувати невеличкі тефтелі 4-5 см в диаметрі, обсмажити по 3-4 хвилини з кожного боку на розпеченій пательні.
03
Зменшити вогонь, додати Рататуй, накрити кришкою, залишити на 15 хвилин.
04
Окремо відварити рис з сіллю та шафраном.
05
Покласти в тарілки рис, тефтелі та овочі, посипати Пармезаном. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів