
Глінтвейн із білим вином, ромом і родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
750 мл.
Ром Pott 54% 0,7л
250 мл.
Родзинки Кондор світлі 200г
7 ст. л.
Лимон
0,5 шт.
Кориця Badia палички 14,2г
1 паличка
Цукор Ваш Цукор 10кг
7 ст. л.
Гвоздика Auchan 10г
10 шт.
Етапи приготування
01
Родзиинки промити і замочити в ромі хвилин на 30.
02
Ножем акуратно зняти цедру з половинки лимона і розрізати її на кілька великих шматків.
03
Паличку кориці розламати навпіл.
04
У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, лимонну цедру, шматочки кориці і поставити на невеликий вогонь.
05
Постійно помішуючи, нагрівати, але не доводити до температури кипіння. Потім відразу зняти з вогню і видалити з рідини шматочки лимонної цедри і кориці.
06
У келихи розлити ром, додати в кожен келих трохи родзинок і гвоздики. Після чого залити все гарячим вином і відразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)