
Морозиво з коричневого цукру з бальзамічним оцтом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю на вогонь, налити молоко і вершки, всипати 100 г. цукру. Витягнути з ванілі насіння, в каструлю покласти стручок. На середньому вогні довести до кипіння, варити до розчинення цукру.
02
У мисці збити яєчні жовтки з 50 г. цукру. Обережно додавати суміш з каструлі в збиті жовтки, при цьому не перестаючи збивати. Перелити загальну суміш у каструлю, поставити на вогонь, довести до температури 80ºС, поки суміш не загусне, варити протягом 3 хвилин.
03
Перелити в ємність, яку поставити в миску із холодною водою (можна додати лід). Помішуючи, остудити протягом 15 хвилин. Накрити зверху плівкою, поставити в холодильник на ніч, кілька разів при цьому перемішуючи суміш.
04
Налити бальзамічний оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 6 хвилин, обсяг повинен зменшитися до 2 ст. л. Остудити. Вмішати сироп в морозиво, перемішати кілька разів. Прибрати знову в холодильник на 6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)