
Мексиканський сирний чилі соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир вершковий Saint Andre 200г
250 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Перець зелений фасований
2 шт.
Сир Armando Чеддер
250 г.
Помідор
1 шт.
Етапи приготування
01
В невеликій кастрюлі змішати тверді сири, вершки та чайну ложку порошку чілі. Варити суміш на середньому вогні близько 6 хвилин, постійно помішуючи, щоб сир розплавився.
02
Зняти з вогню, додати нарізані помідори, болгарські перці (краще зелені) та перець чилі, почищений від насіння та дрібно порізаний. Слід мати на увазі, що існує кілька сортів та розмірів чилі і всі вони відрізняються ароматом та ступенем гостроти.
03
Перелити соус в соусник. Подавати з тортільяс чи чіпсами. Тортільяс - тонкі коржики з кукурудзяного чи пшеничного борошна, що вживається головним чином у Мексиці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)