
Мексиканський шоколадный кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1, 5 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Какао-порошок Аромікс 100г
180 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1/4 ч. л.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 г.
Вода негазована Аквуля 2л
270 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
1/2 ст. л.
Етапи приготування
01
З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.
02
Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.
03
Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.
04
Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)