
Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
400 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Волоський горіх
30 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
15 г.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати поперек волокон на медальйони - круглі шматочки товщиною 1-1,5 см.
02
Кожний медальйон трохи відбити, після чого обсмажити на гарячій змазаній олією сковорідці з кожного боку по 2 хвилини. При перевертанні посолити та поперчити. Обсмажені шматочки перекласти в закритий посуд, щоб вони залишалися гарячими.
03
Для горіхово-сирної скоринки сир натерти на дрібній тертушці, змішати з подрібненими волоськими горіхами. За бажанням в отриману масу можна додати трохи сметани.
04
Покласти на медальйони горіхово-сирну масу товщиною приблизно 1 см. та злегка притиснути її пальцями.
05
Підготовані таким чином медальйони перекласти в змащений олією жаростійкий посуд та поставити в гарячу (180-200°C) духовку. Запікати до тих пір, поки твердий сир не розплавиться (приблизно 10 хвилин). Готові медальйони краще подавати гарячими з картопляним пюре або відвареними овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)