
Фрикадельки і картопляний салат з редисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
250г
Цибуля
1шт
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2.5 ч. л.
Фарш свинячий
100г
Сир кисломолочний 9%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Насіння Насіння України Черемша 0,2г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ч. л.
Редис
200г
Кріп 70г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.
02
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.
03
Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.
04
Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.
05
Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.
06
Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)