
М'ясний пиріг "Чайна троянда"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Гриби Шарм мариновані білі 200г
1 банка
МоркваThe Local Food відварна
3 шт.
Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лимон
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати тонкими смужками, скласти в глибоку миску. Вичавити в миску сік лимона, додати сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися.
02
Цибулю і гриби дрібно нарізати.
03
Спасерувати цибулю на соняшниковій олії. Далі додати гриби, трохи обсмажити. Потім додати вершки. Все перемішати і трохи протушкувати.
04
Форму для випікання змастити соняшниковою олією. Укласти половину м'яса і посипати зверху тертим сиром (100 г.). Викласти зверху остиглі гриби з цибулею. Зверху грибів додати натерту на крупній терці моркву.
05
Зверху укласти по спіралі шматочки м'яса, яке залишилось.
06
Блюдо поставити в розігріту духовку. Запікати при 200°C 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин сік весь злити. І присипати місця з'єднань шматочків м'яса сиром (50 г.). Знову поставити в духовку. Дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Залишити у формі хвилин на 10 і перекласти на блюдо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)