
М'ясні мафіни з беконом і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
5 шматочків
Бекон охолоджений
250 г.
Цибуля
150 г.
Селера стебло
3 стебла
Цибуля порей
1 шт.
Шавлія в горщику
5 листків
Чебрець (тим'ян), шт
3 гілочки
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 150°С. Змастити маслом форму для мафінів.
02
На деко викласти нарізаний на кубики хліб в один шар, випікати 10 хвилин. Остудити.
03
Нарізати бекон на кубики, смажити 10 хвилин, регулярно помішуючи.
04
Нарізати цибулю кубиками, скибочками - селеру і цибулю-порей. Додати сіль і перець.
05
Овочі смажити 10 хвилин. Додати шавлію і чебрець. Перемішати.
06
Додати у масу бекон, бульйон, збиті яйця і нарізаний кубиками підсмажений хліб. Перемішати.
07
Викласти начинку у форму, випікати 25 хвилин при 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)