
Манти "Свято"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
4 ст.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
10 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Фарш свинячий охолоджений
500 г.
Цибуля
3 шт.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Сіль Копчені спеції копчена 40г
за смаком
Етапи приготування
01
Насамперед підготувати тісто. У теплій воді розчинити щіпку солі. Просіяти на поверхню борошно. Утворити гірку. Зробити поглиблення. Влити сольовий розчин. Вбити яйце і додати рослинну олію (10 г.).
02
Замісити тісто. Скачати у вигляді ковбасок. Нарізати на шматочки. Розкачати кожен шматочок.
03
Перейти до начинки. Підготувати інгредієнти: в миску викласти фарш, приправити. Додати нарізану цибулю. Змішати.
04
Викласти фарш на тісто. Приблизно по 8 г. начинки. Скріпити краї навхрест. Викласти на решітки пароварки, заздалегідь змащені маслом. Готувати 50 хвилин. Подавати з вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)