
Мандариновий рулет із листкового тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
400 г.
Мигдаль
150 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Мандарин
1 шт.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
2 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.
02
Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.
03
Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.
04
По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.
06
Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку
07
Гарячою помадкою полити готовий рулет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)