
Макарони по-американськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
25 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
450 мл.
Бульйон Auchan грибний 60г
350 мл.
Макарони Pantanella Filini 500г
350 г.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю з підсоленою водою на вогонь, висипати макарони, довести до кипіння, варити до повної готовності протягом 10-12 хвилин, стежити щоб вода постійно кипіла. Воду злити, макарони промити в друшляку під холодною водою.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
Влити бульйон і молоко в каструлю, поставити на вогонь, розігріти, додати макарони в каструлю, посипати карі. Ретельно перемішати, перекласти макарони разом з підливкою в форму для випікання. Посипати зверху тертим сиром, викласти шматочки вершкового масла. Випікати в духовці протягом 15-30 хвилин, до появи золотистої скоринки. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)