
Мафіны "Зебра"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
225 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
5 ст. л
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Потім з'єднати його з цукром (3 ст. л. залишити) і ванільним цукром і розтерти.
02
Збити яйця, перемішати. Додати сметану і ще раз добре перемішати до однорідності.
03
У цю масу просіяти кефір і розпушувач і замісити досить рідке тісто.
04
Потім розділити його на дві частини, в одну з них додати какао (2 ст. л.) і добре перемішати.
05
Духовку разігріти до 180°C.
06
У форми (якщо вони не силіконові, змастити їх вершковим маслом) викласти 1-2 ст. л. темного тіста.
07
На нього викласти по 1-2 ст. л. світлого тіста.
08
Зверху знову викласти темне тісто і таким чином, чергуючи шари, наповнити формочки на 2/3 висоти.
09
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Потім остудити.
10
Тим часом приготувати шоколадну глазур. Для цього з'єднати в каструльці вершкове масло, молоко, цукор, що залишився і какао. Перемішати і довести до кипіння. Прокип'ятити 1 хвилину, зняти з вогню і остудити.
11
Коли мафіни достатньо охолонуть, покрити їх глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)