
Цибулево-грибні кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
400 г.
Гриби Гливи
200 г.
Помідори Helcom сушені з журавлиною в олії 327мл
4 шт.
Паприка різана червона
2 ч. л.
Кінза 70г
30 стебел
Петрушка 70г
20 стебел
Часник
1 шт.
Цибуля червона
4 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.
02
Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.
03
Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)