
Низькокалорійна шарлотка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно вівсяне Сто Пудів 500г
50 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г
Кефір Волошкове поле нежирний 900г
200 мл
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини, нарізати скибочками. У силіконову форму для випічки викласти яблука. Яйце збити з цукром, додати кефір і довести до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 190°C градусів. Борошно просіяти разом з розпушувачем. Потрохи додавати до рідкої суміші суху, постійно перемішуючи (можна міксером), щоб не утворилися грудочки.
03
Залити тісто у форму з яблуками. Випікати пиріг в розігрітій духовці близько 40-50 хвилин. Дати готовому пирогу трохи охолонути і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)