
Лінивий лимонний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
130 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Стружка кокосова
150 г.
Лимон
2 шт.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти через сито у миску (без грудок). Вбити яйце в ємність, і перемішати за допомогою ручного вінчика.
02
Вершкове масло помістити в невелику каструлю і розтопити на маленькому вогні. Дати олії охолонути і додати цукор. Все перемішати столовою ложкою.
03
Лимони помити, обдати окропом і насухо витерти рушником. З кожного зняти цедру (за допомогою дрібної терки або звичайного ножа) і помістити в окрему тарілку.
04
З решти м'якоті двох лимонів вичавити лимонний сік (можна скористатися соковижималкою або столовими приборами). Перелити в окрему чашку.
05
У цукрово-вершкову суміш перелити збиті яєчні білки і жовтки. Усі інгредієнти гарненько збити застосувавши все той же ручний вінчик. Потім перелити в цю ж ємність молоко. Додати лимонний сік, цедру лимона і кокосову стружку, а далі все ретельно перемішати. В останню чергу в цю ж ємність додати борошно. Перемішати усі інгредієнти до утворення однорідної маси.
06
Форму для запікання змастити олією. Розподілити тісто по усій поверхні форми і поставити в духовку, розігріту до 180°C градусів. Випікати близько 45 хвилин. Готовий пиріг, за бажанням, посипати цукровою пудрою і прикрасити часточками лимону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)