
Лимонне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
240 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
2,5 ст.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
360 г
Лимон
100 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 175°С. Застелити дека пергаментом.
02
Збити у великій мисці міксером розм'якшене масло з цукровою пудрою.
03
Додати яйце і лимонний сік, збити до пишної маси.
04
Додати борошно, розпушувач, соду і цедру лимона. Збивати на низькій швидкості, щоб все добре змішалося.
05
Викласти тісто на дека порціями по 1 ст. ложці на відстані 5 см один від одного.
06
Випікати 10-12 хвилин, поки печиво не почне злегка підрум'янюватися по краях.
07
Дати охолонути на деках пару хвилин, потім викласти на решітку і повністю охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)