
Лаймовий мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Добрик 15г
5 ч. л.
Лайм
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
450 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Етапи приготування
01
Змішати цедру і сік лаймів, яєчні жовтки і цукор. На водяній бані збити суміш до загустіння.
02
Замочити желатин в холодній воді до набрякання. Зайву воду злити.
03
Додати 1 ч. л. соку лайма, розчинити желатин при слабкому нагріванні. Трохи охолодити, змішати з муссовою сумішшю до утворення однорідної маси.
04
Збити 300 г. вершків до отримання густої маси, додати в мус. Збити яєчні білки і швидко ввести їх в мус.
05
Вилити суміш у форму і витримати в прохолодному місці до застигання.
06
Викласти на блюдо, зануривши форму в гарячу воду. Збити вершки і за допомогою кондитерського шприца оформити верх мусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)