
Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
160 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Волоський горіх
80 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Горіхи подрібнити.
04
Інгредієнти викласти шарами в наступній послідовності: курка, цибуля, яйця, сир, яблука, горіхи. Кожен шар необхідно змащувати невеликою кількістю майонезу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)