
Кистибий з картоплею і зеленою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Картопля фасована
1 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
100 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, залити холодною водою і відварити до напівготовності. Злити воду, розім'яти картоплю на пюре. Зелену цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Додати цибулю до пюре і перемішати.
02
Змішати воду, молоко, сіль і просіяне борошно. Замісити тісто і дати йому відпочити близько 15 хвилин. Розкачати тісто в коржі діаметром близько 20 см.
03
Суху сковороду розігріти. Обсмажити коржі на сковороді. Кожен коржик змастити вершковим маслом з двох сторін і скласти навпіл. Покласти в середину пюре і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)