
Курка з солодким перцем та паприкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
50 мл.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі обсмажити на олії курячі стегенця, до золотистої скоринки. Готові стегенця витягнути з каструлі, перекласти на тарілку.
02
У цій же каструлі обсмажити подрібнену цибулю, до м'якого стану, після додати подрібнений соломкою перець, додати сіль і перець. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, влити вино, тушкувати до повного випаровування вина.
03
Влити в каструлю бульйон, покласти паприку, курячі стегенця з тарілки, накрити каструлю кришкою, тушкувати протягом 25 хвилин.
04
Потім, бульйон злити в блендер, викласти в блендер також кілька шматочків перцю, влити вершки, подрібнити всі інгредієнти в блендері в соус.
05
Подавати курку з тушкованим перцем і соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)