
Курячий суп по-марокканські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
4 зубчики
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Кетчуп Auchan Чилі 830г
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Квасоля Верес Ніжна 400г
400 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1/2 шт.
Кінза 70г
2 ст. л.
Сухарі Київхліб Київські 260г
1 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спершу куряче філе обробити. Помити, обсушити і нарізати соломкою.
02
Потім очистити цибулю і часник. Дрібно нарізати. Часник бажано подрібнити за допомогою пресу.
03
Помідори обдати окропом і видалити шкірку. Дрібно нарізати.
04
Узяти велику каструлю, покласти в неї масло і розтопити. Потім помістити різане філе і обсмажити 6 хвилин. Викласти.
05
Потім злегка обсмажити цибулю і часник. Посипати борошном і просмажити його до золотистого кольору. Додати гострий кетчуп (чилі) і готувати ще 1 хвилину.
06
Влити бульйон і постійно помішуючи варити 3 хвилини. Коли він загусне додати помідори, після, куряче м'ясо (раніше обсмажене).
07
У суп насипати квасолю. Варити 20 хвилин. Потім каструлю з супом зняти з вогню і настояти під кришкою 20-30 хвилин.
08
Приготувати соус: через спеціальний прес пропустити часник (2 зуб.), змішати з маслом 50 г. (розм'якшеним). Додати сухі прянощі, цедру, кінзу. Перемішати. Всипати сухарі і ще раз гарненько все перемішати. Соус готовий! У тарілки додавати по 1 ст. л.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)