
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
2 шт.
Рис довгозернистий
200 г.
Нут
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цукіні
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нут і рис окремо відварити до готовності.
02
Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.
04
Сир натерти на середній тертці
05
Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.
06
На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.
07
Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)