
Курячі тюфтельки у вершковому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Булочка Кайзер
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
300 г.
Часник
3 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Булочку замочити в молоці, філе і цибулю пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш, цибулю і булочку. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.
03
Сформовані з фаршу тюфтельки викласти у форму, злегка змащену соняшниковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.
05
Приготувати соус: у вершки додати дрібно порізані петрушку і часник і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
06
Дістати форму з духовки, залити тюфтельки приготованим соусом. Запікати при температурі 180°С ще 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)