
Куряче філе, мариноване у вершках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
100 г
Кунжут
2 ст.л
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
02
Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.
03
На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.
04
У сковороді разігрійте рослинну олію.
05
Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)