
Курячий бульйон з манними кльоцками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Петрушка 70г
2 шт.
Селера стебло
1 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Зелень мікс 100г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курку покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти пінку.
02
Додати нарізані моркву, селеру і цибулю. Додати за смаком сіль. Варити до готовності.
03
Витягнути курку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток, порвати на шматочки.
04
Процідити бульйон, знову поставити на вогонь, додати м'ясо.
05
Змішати в мисці манку з вершковим маслом, вбити яйця, додати сіль. Замісити тісто. Готове тісто брати чайною ложкою і опускати в бульйон. При подачі посипати готовий бульйон з галушками свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)