
Куряча печінка з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Печериці Бланш Королівська вечеря 250г
200 г.
Цибуля
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Нагріти сковороду і налити соняшникову олію. На повільному вогні дати їй підігрітися. Цибулю почистити і нарізати. Потім висипати в сковорідку і смажити 5 хвилин.
02
Поки смажиться цибуля, треба встигнути підготувати гриби. Спочатку помити, а потім очистити гриби. Після, нарізати їх і додати до цибулі. Готувати ще 20 хвилин, доки рідина не випарується.
03
Курячу печінку обов'язково слід помити і очистити. Обсмажити на окремій сковороді на рослинній олії. Після того, як печінка стане готовою, додати її до печериць. Сюди ж додати сметану, сіль та інші приправи, які вам подобаються. Тушкувати 10 хвилин. Страва готова!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)