
Курка в журавлинному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Журавлина
300 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 щіпка
Паприка різана червона
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Приправа Ласочка Пава приправа для курки 30г
1 щіпка
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 щіпка
Петрушка 70г
1 щіпка
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Порізати курку на середні шматочки, додати сіль і перець, обсмажити на олії до готовності.
02
Для соусу журавлину промити і покласти в маленьку каструлю. Додати мускатний горіх і паприку. Додати вершкове масло, мед і цукор. Влити воду.
03
Журавлину розтовкти в кашу, варити на слабкому вогні до загустіння.
04
Готову курку викласти на тарілку, полити журавлинним соусом і посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)