
Курка з шафраном та фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 г.
Цибуля
2 шт.
Імбир
20 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Фісташки ядро не смажені солені
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Стегенця розрубати на стегна і ніжки. Цибулю крупно нарізати. Імбир натерти на дрібній тертці. Шафран залити окропом (50 г.) і дати настоятися протягом двох-трьох хвилин.
02
У глибокій мисці замаринувати куряче м'ясо з настоєм шафрану, лимонним соком, оливковою олією, тертим імбиром, корицею і паприкою. Перемішати м'ясо як слід.
03
Посолити, приправити чорним перцем, перемішати ще раз і дати промаринуватися 30 хвилин.
04
Курку з усіма овочами і маринадами перекласти на деко, рівномірно розподіливши по його площі. Вичавлені лимони можна відправити разом з усім іншим на деко.
05
Деко поставити в духовку, розігріту до 200°C, на 35 хвилин.
06
Розтерти в ступці зелені фісташки до стану дрібної крихти. Дістати м'ясо, посипати фісташковими крихтами, потримати в духовці ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)