
Кукурудзяний хліб з чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Casa Rinaldi кукурудзяне дрібного помолу 1кг
250 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
0,5 ст.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
щіпка
Етапи приготування
01
Чилі очистити від насіння і білої м'якоті, нарізати довгими тонкими смужками. Яйця збити в піну, змішати з молоком і розтопленим вершковим маслом.
02
В іншій мисці змішати просіяне борошно, соду, сіль і, ретельно перемішуючи, всипати в яєчно-молочну суміш. Додати кукурудзяну крупу і чилі. Вимісити, щоб не було грудок.
03
Викласти прямокутну форму для кексу промасленим пергаментним папером і влити тісто. Випікати при температурі 200°С, поки верх не стане твердим, 25-30 хв. Трохи остудити і вийняти з форми. Посипати зверху тонко нарізаним чилі і крупною сіллю. Подавати теплим з сиром і яйцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)