
Кролик в гірчичному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
2 ст. л.
Кролик
1 шт.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
120 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Вимити кролика, очистити від нутрощів, шкіри і зайвого жиру. Розрізати на середні шматочки, висушити паперовим рушником.
02
Вилити оливкову олію в глибоку сковороду, додати вершкове масло, розігріти. Викласти в сковороду шматки кролика, обсмажити до золотистого кольору.
03
Викласти зі сковороди кролика. В олії, що залишилася обсмажити нарізану цибулю, додати часник, обсмажити.
04
Додати в сковороду вино, збільшити вогонь. Після того, як алкоголь випарується, зменшити вогонь і додати гірчицю з чебрецем.
05
Покласти кролика назад у сковорідку, додати сіль, перець. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати 45-60 хвилин. Підтримувати процес повільного кипіння.
06
По закінченні часу, витягнути кролика зі сковороди, збільшити вогонь, випарувати зайву рідину. Додати вершки, вимкнути вогонь. Змішувати протягом 1 хвилини, повернути кролика в сковорідку. Залишити сковороду на гарячій конфорці, посипати зверху петрушкою. Залишити настоятися 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)