
Кролик, тушкований у сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Равіолі Kulinarium Meister з м`ясом кролика 250г
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
2 зуб.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
для смаження
Етапи приготування
01
1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.
02
Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.
03
Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.
04
Моркву та цибулю обсмажити на олії.
05
У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.
06
Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)