
Крем-суп зі шпинату з імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
400 г.
Картопля фасована
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч.л.
Імбир
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Часник
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.
02
В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.
03
У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.
04
Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.
05
Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)