
Котлети із індички з сиром і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
1 кг
Батон пшеничний половинка
150 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 склянки
Цибуля
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
200 г
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Хліб замочіть в молоці.
02
Філе індички пропустіть через м'ясорубку або подрібнювач.
03
Цибулю також прокрутіть або подрібніть і з'єднайте з фаршем.
04
Розм'яклий хліб злегка відіжміть і теж додайте у фарш.
05
Посоліть і поперчіть за смаком і все добре перемішайте .
06
З фаршу сформуйте середнього розміру котлетки і обваляйте їх у панірувальних сухарях (в сухарі можна додати кунжут і будь-які спеції на ваш смак, наприклад, паприку або куркуму).
07
У сковороді добре розігрійте олію і обсмажте в ньому котлети по 5-7 хвилин з кожного боку.
08
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
09
Обсмажені котлети викласти у форму для запікання.
10
Помідори наріжте кружечками, сир натріть на середній терці.
11
На кожну котлету покладіть по кружечку помідора і посипте тертим сиром.
12
Запікайте в розігрітій духовці до розплавлення сиру (близько 15 хвилин).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)