
Котлети в картоплі під сирною шапкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Картопля фасована
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Сухарі панірувальні
3 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Скачати з фаршу котлети, обваляти кожну в борошні і сухарях, після чого обсмажити в олії на сковороді.
02
Відварити очищену картоплю в підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти до стану пюре. Сформувати з картопляної маси кульки, кількість яких має бути рівною кількості котлет.
03
На долоні розкласти картопляну кульку, на неї покласти котлету, загорнути котлету в картопляне пюре.
04
Натерти сир, додати до сиру майонез, перемішати. На кожну кульку викласти суміш майонезу і сиру, покласти котлети на деко, застелене харчовим папером і змащене олією.
05
Духовку необхідно попередньо розігріти до температури 180ºС, випікати 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)