
Котлети в картоплі під сирною шапкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Картопля фасована
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Сухарі панірувальні
3 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Скачати з фаршу котлети, обваляти кожну в борошні і сухарях, після чого обсмажити в олії на сковороді.
02
Відварити очищену картоплю в підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти до стану пюре. Сформувати з картопляної маси кульки, кількість яких має бути рівною кількості котлет.
03
На долоні розкласти картопляну кульку, на неї покласти котлету, загорнути котлету в картопляне пюре.
04
Натерти сир, додати до сиру майонез, перемішати. На кожну кульку викласти суміш майонезу і сиру, покласти котлети на деко, застелене харчовим папером і змащене олією.
05
Духовку необхідно попередньо розігріти до температури 180ºС, випікати 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)