
Чаклуни
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г
Цибуля
1 шт.
Картопля фасована
8 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст.л
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
Етапи приготування
01
Картоплю очистіть і натріть на дрібній терці. Трохи відіжміть її, якщо виділилося багато соку, щоб тісто не вийшло занадто водянистим.
02
Викладіть цю масу у глибоку миску, туди ж додайте борошно, сіль, перець, яйця. Все добре перемішайте.
03
Цибулю дрібно поріжте і з'єднайте з фаршем. Влийте в нього трохи води для соковитості, посоліть і поперчіть, перемішайте.
04
У сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладіть в розігріту олію частину картопляної маси у вигляді тонких оладок.
05
Потім з фаршу сформуйте невеликі коржики і викладіть їх зверху на картоплю.
06
На кожний м'ясний корж викладіть столовою ложкою ще трохи картопляної маси, так щоб вона закрила фарш з обох боків.
07
Коли деруни обсмажаться з одного боку до рум'яної скоринки, переверніть їх, накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і доведіть до готовності. Це займе ще приблизно 5-6 хвилин.
08
Подібним чином обсмажте всі деруни. Подавайте їх гарячими, можна разом зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)