
Полуничний крамбл
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
7 ст.л.
Волоський горіх
3 ст.л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Полуниця
600 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Духовку розігрійте до 170 ° C.
02
Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.
03
У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.
04
Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.
05
Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.
06
Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.
07
Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.
08
Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.
09
Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)