
Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
8 шт.
Гриби Гливи
250 г.
Часник
1 зубчик
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
150 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
60 мл.
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.
02
Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.
03
Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.
04
Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)