
Казан-кабоб з цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Картопля фасована
1000 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
250 мл.
Сіль Єгипет
За смаком
Кумин (зіра) Pripravka 10г
За смаком
Етапи приготування
01
Розжарити рослинну олію в казані або в каструлі з подвійним дном. Картоплю, діаметром 5-7 см., почистити і цілою обсмажити з усіх боків на великому вогні до хрусткої скоринки. Після викласти обсмажену картоплю в будь-який інший посуд і дати олії в казані трохи охолонути.
02
Крупно нарізати м'ясо і цибулю.
03
М'ясо покласти в казан і обсмажувати на великому вогні, а потім так само викласти. Обсмажити в казані цибулю, додати до неї м'ясо і трохи води. Накрити кришкою і томити на слабкому вогні 30 хвилин.
04
Після викласти картоплю на м'ясо і томити під кришкою ще 20 хвилин.
05
Готовий казан-кабоб викласти на блюдо, прикрасивши зеленню, свіжими овочами або просто ріпчастою цибулею, тонко нарізаним кільцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)