
Картопля по-корейськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Перець червоний
за смаком
Кунжут
3 ст .л.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
3 ст .л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.
02
Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.
03
Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.
04
Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)