
Капусняк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Капуста квашена
1 ст.
Пшоно
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю води, покласти яловичину, зварити м'ясо, при цьому злити перший бульйон. Моркву і цибулю помити і почистити, натерти на тертці моркву і половину цибулини, і підсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору. Нашаткувати квашену капусту, покласти в окрему сковороду і тушкувати 15 хвилин, з додаванням невеликої кількості води.
02
Картоплю помити і почистити, нарізати кубиками, всипати в бульйон, додати сюди ж пшоно і половину сирої цибулини, що залишилась. Варити 15 хвилин.
03
Всипати в суп піджарку з моркви та цибулі, додасть квашену тушковану капусту. Додати за смаком сіль і спеції. При подачі покласти ложку сметани в готовий капусняк.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)