
Капуста квашена
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
2,5 кг.
Морква
500 г.
Сіль Єгипет
50 г.
Етапи приготування
01
Капусту вимити. Видалити верхні пошкоджені листочки. Розрізати на 4 частини. Нашаткувати з допомоги терки.
02
Очищену моркву натерти на великій терці. Сіль всипати в миску. Частину капусти (4 жмені) викласти в каструлю. Посипати сіллю.
03
Капусту слід гарненько перемішати. Розім'яти з сіллю до утворення соку. Потім додати в капусту невелику кількість моркви. Перемішати.
04
Останній етап - затрамбувати капусту. Качалкою, по черзі додаючи інгредієнти, утрамбувати всю капусту. Потім руками притиснути капусту.
05
Накрити капусту тарілкою і придавити яким-небудь вантажем. З краю увіткнути качалку. Залишити на три доби бродити при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)