
Кантучіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
220 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Мигдаль
100 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
02
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
03
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
04
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
05
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)