
Жюльєн з білих грибів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби білі свіжеморожені
500 г.
Цибуля
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
60 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Борошно 7 1кг
30 г.
Етапи приготування
01
Окремо нарізати дрібно цибулю і гриби.
02
Цибулю обсмажити на вершковому маслі (30 г.).
03
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
04
Для приготування соусу розтопити вершкове масло (30 г.).
05
Додати борошно, злегка обсмажити.
06
Потім додати вершки і нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
07
У соус додати гриби. Перемішати і прибрати з вогню.
08
На дрібній тертці натерти сир.
09
Гриби з соусом викласти в кокотниці.
10
Зверху посипати сиром.
11
Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)