
Японський чізкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
13 ст. л.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Борошно 7 1кг
8 ст. л.
Малина
150 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 мл.
Етапи приготування
01
У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.
02
Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.
03
До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.
04
Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.
05
Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.
06
На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.
07
Викласти масу у форму.
08
Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.
09
Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.
10
Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.
11
Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.
12
Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.
13
Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)