
Італійський хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
4 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
1 ст. л.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
1,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування цього хліба краще взяти сухі, швидкодіючі дріжджі. Дріжджі такого типу потрібно змішати з борошном.
02
Далі до борошна та дріжджів влити теплу кип'ячену воду, щоб дріжджі почали діяти, і залишити на 20 хвилин.
03
Далі в тісто потрібно додати сіль. Після цього можна розпочинати перемішувати. Тісто повинне бути рідким. Не потрібно його розводити водою, щоб не вийшов звичайний батон. Також тісто можна змішувати в кухонному комбайні.
04
Тісто необхідно вимішувати 30 хвилин. І поступово, наприкінці замішування, потрібно додати трохи масла.
05
Тісто має бути м'яким, блискучим та не повинне липнути до рук.
06
Потрібно дати можливість тісту підійти. Для цього його потрібно поставити в тепле місце, але головне не забути змастити миску маслом, щоб тісто не прилипло.
07
Коли тісто підніметься в два рази, його потрібно акуратно вимісити, аби не вибити бульбашки газу з тіста. Можна присипати трохи борошном.
08
З такої кількості тіста має вийти дві хлібини нормального розміру. Тому, тісто потрібно розрізати на дві частини, і перекласти на деко, вистелене пекарським папером.
09
Далі хліб потрібно накрити рушником і дати йому час трохи піднятися. Приблизно 30 хвилин.
10
Коли хліб піднявся, його потрібно поставити в духовку на 35 хвилин, яка повинна бути розігріта до 200°С.
11
Коли хліб спечеться, його потрібно вийняти і накрити рушником, щоб трохи охолов.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)