
Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Шавлія в горщику
за смаком
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
2 шт.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Цукіні
100 г.
Капуста молода білокачанна шинкована
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст.л.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Рис пропарений
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
02
Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)