
Курячі котлети в клярі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Батон Рум'янець Молочний нарізаний 450г
100 г
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Сода харчова 500г
5 г
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 мл
Фарш свинячий
500 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.
02
Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.
03
Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.
04
Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.
05
З м'ясного фаршу формуємо котлети.
06
Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.
07
На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.
08
Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.
09
Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)