
Імбирне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Імбир
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Гвоздика Auchan 10г
5 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Свіжий імбир очистити і натерти на терці (можна використати сухий мелений імбир). Потім гвоздику і мелену корицю перетерти в пудру (повинна вийти 1 ч. л.). Натертий імбир, розпушувач, гвоздику і корицю додати у борошно і добре перемішати.
02
В іншій мисці вершкове масло збити з цукровим піском (збивати доки цукор не розчинитися). Слідом додати яйце і ще раз все гарненько перемішати. В отриману масу потрохи по 0,5 ст. за один раз додати борошно і продовжувати змішувати. Тісто не повинне вийти крутим!
03
На стіл висипати борошно, викласти готове тісто і добре вимісити руками. Тонко розкачати і формами вирізати фігурки.
04
Нагріти духовку до 175°C градусів. Викласти печиво в змащене олією деко і відправити випікати в духовку на 8-10 хв. За бажанням прикрасити глазурью або різними посипками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)