
Хумус із печеним часником і петрушкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 головка
Нут Auchan консервований 425мл
550 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°C.
02
Очистити часник від зовнішнього лушпиння, зберігши головку, і зрізати верхню частину, щоб зрізати верхню частину зубчиків. Загорнути у фольгу і відправити в духовку до м'якості приблизно на 40-45 хвилин. Злегка охолодити і очистити зубчики.
03
У блендері змішати часник, нут, лимонний сік, соєвий соус і воду. Збити до однорідної маси, при необхідності додавши ще води.
04
Перекласти в миску і вмішати петрушку, посолити. Зверху посипати паприкою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)